Jornadas OCTUBRE PUNK 3.




Jornades OCTUBRE PUNK3, 2011
Manacor

3 comentarios:

octubre punk dijo...

Dissabte 22
19.00h
Sa Recreativa
(C/ de sa Plaça, 14. Felanitx)

Pig
Rozz Williams i Nico B.
EEUU, 1998. 23 min.



Williams és un assassí en sèrie que es prepara per a dur a terme un nou assassinat, aquest cop, mitjançant un abstracte ritual sadomasoquista, eliminarà per a sempre més un home que té tancat dins una caseta perduda enmig del desert. Pig es la única incursió en el cinema d'una de les peces cabdals del deathrock, Rozz Wiiliams, que va dirigir aquest curtmetratge amb l'ajuda del director underground Nico.B poc abans de suïcidar-se. Poema cinematogràfic, minimalista i estilitzat, banyat de metàfores religioses, surrealisme i grapades de mort, que mai va ser estrenat públicament, limitant-se la seva distribució al circuit VHS.


20.00h
Sa Recreativa
(C/ de sa Plaça, 14. Felanitx)

Xerrada/audició
Punk al límit, o com els Ramones es varen convertir en Napalm Death
amb Txus Troll

Una dècada després de l'aparició de les primeres bandes punk i alguns anys després que el hardcore s'obrís pas com l'expressió més radical del moviment, arribà una nova re-interpretació del punk de la mà de grups inconformistes que mostraren l'esperit de transgressió que caracteritza el moviment. Sons batiats com thrashcore, crustcore, noisecore, grindcore, grindgore, fastcore, powerviolence, i totes les seves possibles mescles, creixeren com bolets enmig de les crítiques, inclús des de la pròpia escena. No va ser una moda, vingueren per quedar-se i encara són aquí, extrems i indigestos per a la majoria del públic. "La bogeria és pensar en massa coses, massa ràpid, o bé, en una sola de manera exclusiva" (Voltaire)



Diumenge 23
19.00h
Sa Recreativa
(C/ de sa Plaça, 14. Felanitx)

Themroc
Claude Faraldo
França, 1973. 106 min.



Un treballador anònim s'aixeca cada dia de bon matí per anar a treballar. Com sempre, surt de molt mal humor del piset que comparteix amb la seva mare i la seva germana per agafar un metro estibat de gent tan dormida i oiada com ell. Però tot té un límit. Més que cansat de tot plegat, un dia qualsevol perd la paciència i ho envia tot a mamar. Abandona la feina i torna a casa. Quan arriba, amb un martellot tira a baix la pared exterior del pis familiar. Llança pel forat obert tots el mobles al carrer i se despulla de tota roba. Ara s'anomenarà Themroc i encetarà una nova vida com a cavernícola urbà dins un racó del món on fins i tot la relació incestuosa que manté amb la seva germana ja no serà un tema tabú.

1984 dijo...

1984 és un zine sonor dedicat al hc-punk que podeu escoltar cada setmana a ràdio 77, radio bronka (bcn)i titoieta ràdio-

podeu escoltar el primer programa de la nova temporada aquest dissabte 22 d'octubre de 17h a 18h al 108FM
Titoieta radio , des d'algaida.

Rafa Murillo dijo...

Sugeriría que en el futuro se organizara alguna actividad en Palma...